Radost darivanja potrebnima

1000 paketa u sve župe

1000 paketa u sve župe

Caritas nadbiskupije Rijeka uoči Došašća i božićnih blagdana i ove će godine pripremiti 1000 paketa koji će biti podijeljeni potrebnima u svim župama Riječke nadbiskupije. Kao i svake godine u paketima će se naći osnovne prehrambene namirnice kao tjestenina, riža, brašno, šećer, sol, ulje…, a nadamo se da ćemo uz pomoć dobrotvora Caritasa te pakete obogatiti još pokojim proizvodom koji će uljepšati blagdansko ozračje u 1000 obitelji. U svakom paketu nalazit će se i Caritasova čestitka za Božić na kojoj će biti potpisani i dobrotvori koji su pomogli ovu akciju.

Na suradnju i pomoć Caritasu i ove godine pozivamo riječke tvrtke u nadi da će svojom donacijom podržati ovu humanitarnu akciju. U božićnom vremenu radosti i darivanja osjetimo koliko je dobro darivati nemoćnima, bolesnima, ugroženima…

Prošle su godine Caritasovu božićnu čestitku potpisale tvrtke: Jadranski pomorski servis, Erste Banka, Karlovačka Banka, Tržnice Rijeka i jedna tvrtka koja je željela ostati anonimna. U sličnoj akciji za Uskrs sudjelovale su tvrtke: Jadrolinija, Zorović Maritime Services i Jadroagent. Na blagdan sv. Josipa, zaštitnika riječkog Caritasa, 19. ožujka nadbiskup Ivan Devčić podijelio je zahvalnice dobrotvorima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.