Pomognimo školarcima da dobiju knjige

Školske knjige i pribor

Školske knjige i pribor

Na početku školske godine  Caritas Riječke nadbiskupije nastoji pomoći školarcima, učenicama i učenicima pri kupnji ili nabavi knjiga i pribora za novu školsku godinu.

Ukoliko želite pomoći obiteljima u potrebi, s troje ili više školaraca, djeci čiji su roditelji nezaposleni, djeci kojima je potrebna posebna njega ili koja su iznimno talentirana, to možete učiniti donacijom u novcu ili u školskim knjigama i priboru.

U suradnji s Novim listom pokrenuta je humanitarna akcija kojom Caritas poziva građane da donacijom knjiga, školskog pribora ili novčanom uplatom, pomognu obiteljima u potrebi.

Školske knjige i pribor mogu se donirati u prostorijama nadbiskupijskog Caritasa na Škurinju, Osječka 84a. Novčane uplate primaju se na račun: PBZ; IBAN HR 8823400091100072735; poziv na br: 0916

Prošle je godine pomoć riječkog Caritasa na početku školske godine dobilo više od 40 učenika osnovnih ili srednjih škola s područja cijele Riječke nadbiskupije, a ukupna vrijednost donacija bila je približno 18 000 kuna. Akciju su pomogli Novi list, Hrvatski Caritas i Općina Čavle.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.