Tvrtke dobrotvori akcije 1000 paketa

Caritas nadbiskupije i ovog Božića poziva tvrtke da se donacijama uključe u pripremu 1000 božićnih paketa koji će biti podijeljeni potrebnima u svih 90 župa Riječke nadbiskupije. Uz osnovne prehrambene namirnice kao sol, šećer, ulje, pašta, riža, brašno…, u paketima koji će ući u 1000 obitelji naći će se i čestitka Caritasa, a na poleđini čestitke otisnuti logotipi tvrtki koje su donacijom od 2000 kuna, ili većom, pomogle ovu akciju.

Pozivamo stoga direktore i voditelje tvrtki koje djeluju na području Riječke nadbiskupije, ali i šire, da donacijama pomognu ovu akciju. Na taj će način biti upisani kao dobrotvori na Božićnoj čestitci Caritasa.

Prošle su godine Caritasovu božićnu ili uskrsnu čestitku potpisale tvrtke: Katarina line, Ri petrol, Rijeka plov, BKS Banka, Erste Banka, Jadrolinija, Rijeka projekt, ENIA, JGL, Dezinsekcija, Zorović Maritime Services i jedna tvrtka koja je željela ostati anonimna.

Akciju podjele 1000 paketa Caritas provodi za Božić i za Uskrs pa pozivamo i ostale da pokažu solidarnost s potrebnima. Svaka, makar i najmanja donacija, pomaže.

Broj računa za uplatu: PBZ: IBAN HR 8823400091100072735; poziv na br: 12-2018

E-mail za dostavu logotipa tvrtke: caritas@ri-nadbiskupija.com