Za 1000 radosti i Arriva

Tvrtka Arriva, poznata riječka putnička agencija, uključila se u akciju Hrvatskog Caritasa „Za 1000 radosti“. Na svoja su prodajna mjesta i u autobuse stavili promotivne materijale sabirne akcije kojom Hrvatski Caritas želi ujediniti cijelu Hrvatsku. Tvrtka Arriva pridružila se tako brojnim drugim tvrtkama i pojedincima koje pomažu rad Caritasa.

Ovogodišnja se akcija odvija pod sloganom „Govori dobrim“. Govoriti dobrim znači odgovorno se služiti dobrim gestama, dobrim inicijativama, nakanama, dobrim djelima, šireći pritom pozitivne vibracije i potičući druge na socijalnu osjetljivost, suodgovornost i djelatnu ljubav.

Najjednostavnije sredstvo koje omogućuje sudjelovanje u donatorskoj akciji je donacijski telefon 060 9010. (uz cijenu od 6,25 kn, 0,83 eura; PDV uključen).

Račun za uplate dobrotvornih priloga je IBAN HR4023400091510126452, poziv na broj 07-22.

Sva prikupljena novčana i materijalna sredstva, kao i usluge, Hrvatski Caritas putem nad/biskupijskih Caritasa i mreže župnih Caritasa, usmjerava obiteljima koje se ne mogu same nositi sa svojim teškoćama, oskudicom, gubitkom ili nemogućnosti zaposlenja, bolesti, smrti u obitelji, dugovima, malim i nedostatnim prihodima, gladi, posljedicama nesreća, stambenim uvjetima nedostojnim čovjeka, gladi, siromaštvom i socijalnom isključenosti. To su naši korisnici, ljudi kojima pomažemo i kojima zajedno s darovateljima šaljemo konkretnu pomoć, ali i poruku ohrabrenja i nade.

Caritas Riječke nadbiskupije pozivamo stoga i druge tvrtke i pojedince da se uključe u akciju. Za više informacija možete se javiti u Hrvatski Caritas ili Caritas Riječke nadbiskupije.